top of page

L'INTIMAGE
NATÚR-BIO NÖVÉNYI
LUXUS ARCKEZELÉSEK

AZ IGAZI SZÉPSÉG A KÜLSŐ ÉS A BELSŐ SZÉPSÉG ÖSSZHANGJA, HARMÓNIÁJA

a növények gyógyító erejével...

Natúr- Bio arckezelések
A bőr a legnagyobb immunszervünk, ami közvetlen kapcsolatban van a külvilággal. Minden, amit a bőrünkön keresztül beviszünk, bekerül a szervezetünkbe és hatást gyakorol rá. Ezért is fontos, hogy ha nem is tudjuk kiiktatni az ártó tényezőket, de gondoskodjunk bőrünk rendszeres ápolásáról, táplálásáról és olyan minőségi anyagokkal, krémekkel tápláljuk, ami jótékonyan hat a testünkre, az egész szervezetünkre.
Nem csak ANYAG vagyunk, hanem ENERGIA is. Energiaszintünk az energiarendszerünk állapotának függvénye. Van, amikor tele vagyunk energiával, van, amikor pedig nincs energiánk… Tudatos odafigyeléssel vissza tudjuk hozni magunkat az egyensúlyi állapotba és gondoskodni a szervezetünk energiaellátásáról.
A leginkább energetizáló, harmonizáló, gyógyító hatással a természetes anyagok, növények vannak ránk, amik rezgésüknél fogva is gyógyítanak. Minél inkább megőrizzük ezek élő energiáját, annál inkább ki tudják fejteni gyógyító hatásukat…

Az igazi szépség a külső és a belső szépség összhangja, harmóniája...

Energia + Anyag + Táplálás= HARMÓNIA

Tápláló, regeneráló, stimuláló, gyulladáscsökkentő, öregedést lassító, harmonizáló, egészséges működést elősegítő, méregtelenítő anyagok

 

A Feller Adrienne termékek egyedülállóan használják a természet erejét és megőrzik azt a maga legnagyobb tisztaságában egyedi receptúrák alapján…

Luxus- bio arckezelések.jpg

Növények, Virágok, Gyógynövények, Illóolajok,Virágvizek, Esszenciák, Agyagok, Termálvíz, Sók, Ásványi anyagok

 

A növények, növényi összetevők, kivonatok, esszenciák, gélek, olajok, illatok

 

külső-belső szépség, a ragyogás, belső harmónia visszatükröződése:

 

  • Holisztikus szemlélet

  • Bio és természetes anyagok

  • Parabén mentes

  • Fair trade

  • Nem génmódosított

  • nem végeztek állatkísérleteket

Külső-belső szépség, a ragyogás, belső harmónia visszatükröződése...

Személyre szabható arckezelések

SZEMÉLYRE
SZABHATÓ

Élő anyaggal táplálni a testet, elmét, lelket: TÁPLÁL, TISZTÍT, GYÓGYÍT, MÉREGTELENÍT, HARMONIZÁL, FELTÖLT fizikailag, érzelmileg, energetikailag és mentálisan lenyugtat.

Professzionális kényesztető hatóanyagok.jpg

Adrienne anyagaival, készítményeivel dolgozni is és azt kapni, megtapasztalni is ÉLMÉNY

Természetes anyagokkal, táplálékkal, energiával tápláljuk a szervezetünket, a testünk, lelkünk újra elkezd emlékezni, harmonizálódni, gyógyulni.

A mesterséges illatok, nevüknél fogva is szintetikusak, nem élnek, nem hordozzák ezt az információt. Sokszor annyira elfelejtünk emlékezni, önmagunkkal kapcsolódni, hogy a természet illatai idegenek számunkra…

De sosem késő HAZATÉRNI…

Kapcsolódni önmagunkkal,  a természettel, az élettel, a tiszta áramlással, azzal, akik valójában vagyunk...

Linti posztok 2023 (1640 × 924 px)(22)_edited.jpg
Aromaterápiás arckezelések.jpg

ROSE DE LUXE TERMÉKCSALÁD

A Rose de Luxe termékcsaládban érezhető a rózsa tiszta, természetes illata, energiája, ereje. 

Minden növénynek rezgése van… A rózsa az egyik legmagasabb rezgést képviseli, a test táplálásán túl harmonizálja a lelket, a női energiákat.

A Feller Adrienne kezelések 

Egyszerre táplálás és harmonizálás, Relaxáció és feltöltődés...

Arckezelés természetes anyagokkal

Stressz hatására szétesik energiarendszerünk és kibillenünk az egyensúlyból. Egyes helyeken, szervrendszerekben alul- vagy túlműködik a testünk, amit aztán igyekszik is kompenzálni. A természetes alapanyagok és a növények által sejt szinten hordozott információk emlékeztetik a szervezetet a belső kapcsolatra és segítenek visszaállítani az egyensúlyt.

Holisztikus Arckezelés

Fontos emlékeznünk, hogy nem csak anyag vagyunk, hanem 

ÉRZELMEK, GONDOLATOK, ENERGIA, ami az anyagot, az életünket is létrehozza. A gondolataink, érzelmeink, problémáink vagy egyensúlyunk hozzák létre a harmóniát vagy a káoszt a sikert vagy a kudarcot, a boldogságot és az ürességet az életünkben…

A Feller Adrienne kozmetikai termékcsalád is ezt a missziót szolgálja!

András Andrea vagyok, a L’intimage megálmodója. Mindenem az energiák, rezgések, a harmonizálás, az élet megélése a maga teljességében. Saját módszertanommal nagyon sok embert tanítottam arra, hogyan alakítsa és tegye jobbá tudatosan az életét, sok ember élete vált jobbá, tudatosabbá, harmonikusabbá, mert megértették az anyagot és a mögötte a gondolatokban, érzelmekben, viselkedésükben, ennélfogva döntéseikben rejlő mélységet, az energiát. A kezeimből is árad az energia, érzem, látom az emberek energiáját…

 

Tiszta szívből ajánlom Adrienne kozmetikumait, mert megtestesítik azt az eszmét, amit én is képviselek, hogy többet vagyunk, mint puszta anyag, hús és csont. A legnagyobb örömömre szolgál dolgozni, táplálni, harmonizálni, ellazítani, segíteni, adni, felemelni velük. Imádom a tiszta növények, virágok illatait, amikkel megtelik a kezelő, valahányszor Adrienne készítményeivel végezhetek arckezelést.

Ha szeretnél egy igazi Bio-Natúr Luxus arckezelést, mellyel megújul bőr, a test és a lélek is akkor várunk sok szeretettel!

L'INTIMAGE NATÚR-BIO ARCKEZELÉSEINK
-a tiszta természet kincsei a bőrnek-

Natúr- bio arckezelések

L'INTIMAGE
BEAUTÉ NATURELLE DE LUXE

-bio-natúr arckezelések-

Természetes bio-natúr arckezelés a természetes ragyogásért, megújulásért, testi-lelki regenerációért, harmóniáért... 

Az aktuális bőrállapot, lelkiállapot, mentális állapot alapján összeállítjuk a személyre szabott arckezelést, ahol a megfelelő krémeket, géleket esszenciákat keverjük be egyedileg...

A kezelés tartalmazza a tisztítást, peelinget, esszenciákat, aromaolajat, maszkot és a bőr és lélekharmonizáló masszázst!

Időtartam: 1 óra 35.000 Ft

Bio Arckezelések

L'INTIMAGE BEAUTÉ
ROSE DE LUXE

-bio-natúr szépségkezelés-

A rózsa az egyik legmagasabb rezgésű virág, mely emeli a rezgést, harmonizálja a női energiákat, gyógyítja a lelket, felemel egy tisztább, gondtalanabb létállapotba.

 

Ez a kezelés a Rose de Luxe termékcsaláddal készül. Minden krémben érezhető a rózsa tiszta illata, energiája.

A kezelés tartalmazza a tisztítást, peelinget, esszenciát, rózsa hyaluron szérumot, rózsaarcmaszkot és az arcmasszázst is!

Időtartam: 1 óra 38.000 Ft

bottom of page